Preskoči na glavno vsebino

Brezplačni vzorci: GeloRevoice® pastile za grlo

 Oslabljen glas je glavni simptom vnetnih bolezni grla, ki prizadenejo večino ljudi vsaj enkrat na leto. Najpogostejši vzrok okužbe so virusi, predvsem tisti, ki povzročajo prehlad. Težave v predelu žrela in grla so lahko tudi posledica razdražene in suhe sluznice, ki nastane zaradi bivanja v ogrevanih prostorih, oteženega dihanja skozi nos in pretirane uporabe glasu.

GeloRevoice® pastile za grlo s hialuronsko kislino nudijo dolgotrajno zaščito, vlaženje in obnovo sluznice grla in žrela.

GeloRevoice® pastile za grlo učinkovito pomagajo:

  • pri bolečem grlu,
  • povrniti glas,
  • obnoviti nadraženo sluznico,
  • ter zmanjšati dražeč kašelj in praskanje v grlu.

Naročilo na POVEZAVI.



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Brezplačen vzorec - Erborian krema

  NAROČI BREZPLAČNI VZOREC KREME ZA OBRAZ CENTELLA Izpolni obrazec za  GRATIS vzorec  Kreme za obraz Centella, 1,5 ml.  Ponudba velja do razdelitve zalog vzorcev.  (Slika je simbolična.)  Vlaženje • pomirjanje • proti rdečici Novost iz kolekcije Centella  –  Krema za obraz Centella, je primerna za vse tipe kože, tudi za mešano in mastno. Formula je obogatena s hialuronsko kislino in azijskim vodnim popnjakom, ki klinično dokazano pomirja.  Krema Centella kožo napolni z vlago, pomaga poenotiti njen ten in ji zagotovi občutek udobja, ki traja ves dan.  >> Povezava do naročila

Brezplačni vzorec: Imunoglukan kapsule

Če želite preizkusiti kapsule Imunoglukan P4H®, izpolnite obrazec in prvim 100 izmed vas bomo na vaš domač naslov poslali vzorček. Vzorčke lahko naročite samo na naslov v Sloveniji in samo enkrat. Kapsule Imunoglukan P4H® so prehransko dopolnilo, ki vsebuje Imunoglukan®, vitamin C in cink, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.  Vzorec naročite na POVEZAVI.